Članak

Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom.

Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom.

Za sva dodatna pitanja molimo obratite na e-mail: tzg2023@ttf.unizg.hr

Radujemo se Vašem aktivnom sudjelovanju u realizaciji savjetovanja TZG 2023.!
Organizacijski i Znanstveni odbor TZG 2023.

621 views
Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara Hrvatsko društvo kožara i obućara je pokrovitelj 15. znanstvenog-stručnog savjetovanja Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom. | Hrvatsko društvo kožara i obućara